2013-03-03 08:10:04• hírek • Astronet

Napi horoszkóp: Kos - Ma nyűgösebb, mint szokott

Napi horoszkóp március 3-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma nyűgösebb, mint szokott lenni, pedig oka sincs igazán rá. Vagy legalábbis nem több mint máskor. Pedig ennyi erővel boldog is lehetnek. Erre is találna számtalan okot. Csak ma arra áll a szeme, hogy a bajt keresse.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A magánéletét is befolyásolja, ha az életben sikereket ér el. Ezért nagyon is jól teszi, ha igyekszik kiteljesíteni a karrierjét. Lehet, hogy vasárnap ide vagy oda, ma is ezen dolgozik épp. Jogosan várja el a megértést a családjától.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A hétvégén szívügyekben változást remélhet végre. A hivatását, karrierjét érintő ügyekben is kereshet most támogatást, talán éppen ott, ahol a szerelmet is keresi. Ne legyenek kételyei ezzel kapcsolatban, Erósz a legnagyobb mozgató.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A mai nap a romantikáról szól. Ha ön a szebbik nem tagja, akkor a környezet csinosításával teremthet ehhez megfelelő hangulatot. Ha férfiból van, akkor viszont lépjen a tettek mezejére: varázsolja el a kedvesét! Legyen a mai nap más!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Érthető, hogy több pénzhez szeretne jutni, és ezért még a hétvégéjét is hajlandó feláldozni. Arra azért ügyeljen, hogy legyen módja, ideje a pihenésre, töltődésre is. Ha nullára kimeríti magát, abban mi a jó? Olvasnivalója is akadna…

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Nem kellene mindent úgy felnagyítania. A sérelmek, ha nagyvonalúan elsiklik felettük, maguktól elmúlhatnak. Ám, ha nagy tehetséggel felnagyítja őket, beléjük kapaszkodik, keleszti, akkor megkeseríthetik az életét.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Nem várt sikereket remélhet. A mai napon olyan emberrel, emberekkel ismerkedhet meg, akik új utakat nyitnak az életében. Sokat számít, hogy pozitívan, és vidámsággal telve ismerik meg önt. A személyisége a legvonzóbb.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Az érzelmek ma elönthetik. Ne ijedjen meg tőlük. Fontos ez, mert az érzelmei most jó felé viszik. Tanulnia, változnia kell, és ez pusztán tudatosan nem fog menni. Ennél mélyebb hatásokra van szüksége. Ragadtassa el magát!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Érzékeny, és féltékeny. Habár oka van rá, ámde arra is, hogy bízzon a jó sorsában, önmagában. Hiszen kire is lehetne lecserélni önt? Avagy elveszítheti-e azt, ami, aki önhöz tartozik. Szívből, igazán? Legyen önbecsülése!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Kitűnő megérzései vannak, és ha még zenei tehetséggel is megáldotta önt a sors, akkor akár hangjegyekbe is foglalhatja érzéseit. Egyéb esetben is, a hangoltságának, hangulatának hála, ma valahogy jobban bele tud olvadni a létbe.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A vágyai vezérlik a mai napon: az ész hiába mond ma önnek bármit, képtelen józan maradni. Nem baj, néha el kell veszíteni a fejét az embernek. Amúgy a racionalitás is tisztán lehet kész őrület. Holnap majd megint okos lehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma végre ne dolgozzon! Néha a magánéletét is élnie kell, különben nagyon hamar magányéletté sivárodik a sorsa. Pedig örömét is lelhetné mindazokban, akik körülveszik. Egy kis állat ma önhöz szegődhet. Gondoskodjon róla!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

<

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: